top of page

Meerdaagse Tours

anaula.jpg

Anaula

Perfect resort voor natuurliefhebbers maar dit prachtige resort ontbreekt ook zeker niet de nodige luxe.

Prijs per persoon

€ 260,-

Kninipaati.jpg

Kninipaati

Overnacht in een geweldige Jungle Lodge langs het water op Kninipaati. Een nacht om niet te vergeten zo geweldig. Deze ervaring moet je meemaken

Prijs per persoon

€ 250,-

Danpaati.jpg

Danpaati

Ga naar dit prachtige dorp in het binnenland om een kleine mid-week tot 5 dagen te genieten van wat de jungle te bieden heeft in dit luxe resort. 

Prijs per persoon

€ 345,-

blanche-marie.jpg

Blanche Marievallen

Vertoeven in een prachtig huis met uitstekend uitzicht op de Moedervallen, waar het gebruis van het opstuivende water u tot rust brengt.  Vervolgens zorgen de “massage vallen”voor de rest. De juiste plek voor u.

Prijs per persoon

€ 250,-

frederiks-dorp.jpg

Frederiksdorp

Commewijne is een district ten oosten van Paramaribo gescheiden door de Suriname Rivier. Vroeger was Commewijne alleen per boot te bereiken, maar sinds de komst van de "Wijdenboschbrug" in 2000 is het makkelijk om per auto of bus de provincie te bereiken.

Prijs per persoon

€ 95,-

bigipan.jpg

Bigipan

Even ten oosten van Nieuw-Nickerie ligt de oceaan, grote meren, met Bigi Pan als grootse lagune. Het staat onder invloed van eb en vloed van de zee, en wordt gevoed met zowel zout zeewater als zoet water uit het binnenland.

Prijs per persoon

€ 145,-

jawjaw.jpg

Jaw Jaw / Isadou

Het gebied ten zuiden van het stuwmeer wordt Boven-Suriname genoemd. In het Boven-Suriname gebied en de omgeving van het stuwmeer wonen de Saramaccaners en de Aucaners, samen vertegenwoordigen zij de grootste groep bosnegers.

Prijs per persoon

€ 149,-

Leatherback 12.JPG

Matapica

Het Matapica natuurreservaat ligt ten Noord-Oosten van Paramaribo en is rijk aan zeeschildpadden die het strand aandoen in het legseizoen. Veel kustvogels zoals de Rode Ibis, de Sabaku en de Tjon Tjon, om er maar een paar te noemen komen voor in de achterliggende zwampen.

Prijs per persoon

€ 109-

tonka eiland.jpg

Tonka Eiland

Beleef met eigen ogen een avontuurlijke trip midden in het prachtige groene binnenland van Suriname op het stuwmeer.

Prijs per persoon

€ 125,-

kasikasima.jpg

 Kasikasima

De tocht naar het majestueuze Kasikasima-gebergte is een van de meest fascinerende tochten die in Suriname georganiseerd wordt. Een trek van acht dagen, waarvan het overgrote deel in de vrije natuur, de rivier of in het bos wordt doorgebracht.

Prijs per persoon

€ 750

awarradam.jpg

Awarradam

Een prachtig oord tussen groen, water en rotsen. Dit is een plek die geeft waar menigeen naar verlangt: rust, avontuur, romantiek en plezier in een adembenemende natuur. Weg van de stadsdrukte en de dagelijkse beslommeringen bereiden we ons voor om met volle teugen te genieten van dit eilandje, midden in de Gran Rio rivier; het Amazone regenwoud.

Prijs per persoon

€ 570,-

Leatherback 2.JPG

 Galibi

Suriname staat internationaal bekend als een belangrijk land waar zeeschildpadden hun eieren leggen. Van de totaal zeven soorten zeeschildpadden die er op de wereld bestaan komen er maar liefst vier soorten voor op de Surinaamse stranden.

Prijs per persoon

€ 145,-

raleighvallen.jpg

Raleigh Vallen

Het Raleighvallen/Voltzberg natuurreservaat, gelegen aan de Boven-Coppenamerivier, een van de laatste grote onbewoonde en ongerepte rivieren op aarde. Dit natuurpark dat deel uitmaakt van het Centraal Suriname Natuur Reservaat, geniet onder de “Birdwatchers” de internationale faam het vogelparadijs van Zuid-Amerika te zijn. Binnen dit reservaat heeft men zeker meer dan 350 vogelsoorten gelokaliseerd. Ook onder de apenliefhebbers geniet dit gebied grote bekendheid.

Prijs per persoon

€ 275,-

palumeu.jpg

 Palumeu

Diep in het tropische regenwoud, aan de samenvloeiing van twee rivieren, ligt het inheemse dorp Palumeu. Hier, diep in het ondoordringbare oerwoud, wisten de inheemsen van Suriname grote delen van hun unieke cultuur te behouden.

Prijs per persoon

€ 570,-

bottom of page