top of page

About

IMG-20181030-WA0018 - kopie.jpg

Beste mensen,

 

Op deze manier willen wij u kennis laten maken met Budget Tours en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij organiseren tours door heel Suriname. Ons bedrijf is tien jaar geleden ontsproten uit een uit de hand gelopen hobby. We noemen het hobbyisme, omdat we wat we doen echt leuk vinden. Achter Budget Tours staat de initiatiefnemer Wendell Brons, die 13 jaar geleden besloot om naar Suriname te (r)emigreren. Deels omdat hij zelf het land wilde (her)ontdekken begon hij met een aantal vrienden en kennissen tripjes door het land te maken tegen kostprijs. Dit nam zulke vormen aan dat hij toen het idee had opgevat om Budget Tours te starten. 

 

De bedrijfsfilosofie van ons blijft: “Kwaliteit hoeft niet duur te zijn”.  We proberen te kijken met de ogen van een buitenstaander. Wat verwachten mensen van onze tours en hoe houden wij het betaalbaar? Met al onze inzet hebben we een nauw samenwerkingsverband met enkele ervaren touroperators die hun werk zeer nauwgezet doen. De vele positieve reacties en de mond -tot- mondreclame die het bedrijf steeds bekender maakt.  De activiteiten zullen de komende tijd nog worden uitgebreid met bijvoorbeeld tours naar Brazilië, Guyana en Frans Guyana.

 

 

Kortom, Budget Tours is uit hobby ontstaan. En.... dat willen we zo houden! Uiteraard dient het wel gepaard te gaan met professionaliteit en kwaliteit. Dat wij de oorspronkelijke hobby hoog

willen houden heeft enkel nog betrekking op het plezier dat we er aan beleven. Voor u en voor ons!

 

Wij hopen u gauw te begroeten, 

 

Wendell Brons

bottom of page